Често задавани въпроси

Въпроси

Информация, която може да Ви е полезна

КАКВО Е ПДЧ, МДФ И КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДВЕТЕ?
- ПДЧ е плоча от дървесни частици. Произвежда се, чрез горещо пресоване на дървесни частици, слепени с термореактивни смоли
- МДФ е плоча от дървесни влакна. Произвежда се по метода на сухо пресоване от раздробени до влакна дървесни частици, органични лепила и добавки, под въздействието на високо налягане и температура.
Разликата между двете е, че МДФ позволява широк спектър от механични обработки – безпроблемно разпробиване, ферезоване на триизмерни форми и същевременно нанасяне на разнообразни покрития – лакиране, ламиниране или фурнироване.
- МДФ е по-здрав, притежава по висок клас износоустойчивост и плътност. МДФ е предпочитан материал за дизайнерски интериорни решения и висок клас мебели.
- ПДЧ е един от най-използваните материали за изработването на мебели от икономичен ценови клас. В сравнение с MDF предлага по-богато разнообразие от цветове и фурнири. Предимство на материала е неговата лекота и удобния за работа формат.
- термо и водоустойчив плот;
- технически камък;
- естествен камък;
- масивен плот;
- При поръчка на обзавеждане за спалня: размери на помещението, материали, цвят;
- При поръчка на обзанеждане за кухня: размери на помещението, електроуреди, аксесоари за вграждане, материали, цвят;
- При поръчка на обзанеждане за детска стая: размери на помещението, материали, цвят;
- При поръчка на обзанеждане за дневна: размери на помещението, материали, цвят;
Важно при избора на всеки вид обзавеждане е да съобразите: размери на входната врата на жилището/ блока и стълбище/ако има/.
- в допълнителните услуги се включват- доставка, разнос до етаж, монтаж, взимане на размери; - цени: виж в менюта „Доставка” и „Монтаж".